Den nya tiden är här

Jag har rivit mitt hår, dunkat huvudet i skrivbordet, gråtit en skvätt samt försummat enkla behov som att gå på toaletten och äta, men det har det varit värt. Nu är den nämligen här, den nya bloggen som jag valt att kalla MONO! En enkel anledning till att jag brytit upp från den gamla bloggen är att den var så tråkig. Både innehållsmässigt och designmässigt. Den saknade helt värme både i tonen och designen, men nu har den nya tiden kommit. Nu blir det andra bullar!

Nu kanske ni undrar vad man kan förvänta sig av min nya blogg. Jag ska försöka skriva mer personligt, berätta mer om mig och mitt liv. Vad som händer, vad jag tänker och tycker.

Mer kan jag berätta att det inte bara är utseende som är bytt på bloggen utan även hela bloggsystemet. Från Blogger har jag nu gått över till WordPress som är ett mycket kraftullare system och som ligger på den egna servern. För att installera WordPress behövdes dock ett serverbyte från en äldre till en nyare. Hemsidan ligger dock kvar på samma webhotell, Webbstugan i Ljusdal. Stort tack till Göran och Jerry för all support och hjälp!

Ni är en än gång välkomna till MONO. Ut med det gamla, in med det nya!

 • El Coño

  Hola BMO! Lo mismo caka diferente colores

 • Possy

  Fina sidan BMO hoppas att den flyter på bättre än den förra, det har varit så svårt att hålle sig uppdaterad om ditt liv

 • Thomas

  BMO extra bra BMO extra bra BMO extra bra Grabben som kan glossa…

 • Tote

  Skitsnyggt! Verkligen högklassigt! Du är bäst!

 • Possy

  Skulle du inte uppdatera oftare? sidan kan ju inte bara se snygg ut den måste ju innehålla något också?
  Jag kräver mer information om ditt liv

 • Fan har du inte uppdaterat ännu? jag har tappat allt hopp om att kunna följa ditt liv.. och det gör att jag tappar livslusten lite grann.. (Väldigt lite!) Snygg blogg iaf.. du är nästan Sandbergklass.

 • Isabell

  I´m just an ant whoaresitting on a LP going roundandroundandroundandround…

 • Paciù

  Wow! Vilken överraskning! Jag önskar dej en “trevlig ny resa”! Lycka till! Buona fortuna

 • carro

  Tja!! shysst!, inte för att jag är så bloggig som människa, ska vara ärlig och erkänna att detta var den första blogg jag läst (har precis lärt mig att blogg är att ord för internet dagbok)hahah, så är det när man är gammal och konservativ! Roligt att se allafall lite uppdataering av ditt underbara liv och gävle förstås 🙂 Måste hålla med om att du suger fett på biljard, jag har vittnat och kan intyga att detta är sant! Kram på dig