Födelsedagar

Jag sitter mätt och lycklig efter en härlig födelsedagsmiddag och skriver detta. Tidigare ikväll (eller tekniskt sett igår) så bjöds det på en fyrarätters hemma hos Kattis och Pär på grund av Kattis annalkande 27-års dag. Anledningen till att det blev just ikväll middagen gick av stapeln varf för att Kattis åker tillbaka till Örebro och pluggandet på måndag. Bland kvällens samtalsämnen fanns Brokeback Mountain, iPoop (om Apple tillverkade bajs med snygg vit finish, skulle vi köpa den då?) och Arnold Schwarzeneggers bodybuilding-CD (köp på iTunes!).

Jag kom också att tänka på en rolig sajt jag sett för en månad sedan ungefär som tydligen funnits sedan 1998. På sajten har någon redigerat porrbilder, satt kläder på modellerna och skapat en helt annat situation. Riktigt roligt, kolla in den här.

Kattis, Gabbe och Pär njuter av av sparrissoppan.
Kattis, Gabbe och Pär njuter av av sparrissoppan.

Max stod för maten, precis som han gjort på nyår och kvällens meny bestod av:

 • Sparrissoppa med parmesankrustader
 • Tortellini med spenat och tryffel
 • Flamberad oxfilé med rotfruktsbakelse och cognacsås
 • Citrus och chokladfoundant med vispgrädde

Ett annat födelsedagsbarn som ska uppmärksammas är min lillasyster Julia som blir 17 år den 26:e. Det får mig att känna mig lite gammal när jag tänker på att hon blir myndig om ett år, tiden har verkligen knallat på. Jag tycker inte det var alltför längesedan hon var liten knodd i mysdress som blev så ilsken när man retade henne att hon bet sig själv hårt i knogen och skrek ”Jag blir så arg”. Visserligen kan inte jag varit så gammal då heller. Stort grattis till både Kattis och Jullan.

 • Possy

  Det var en snoffsig middag det du själv slängde jag i mig en burk tonfisk med vinägerskmak inatt/morse innan det att jag däckade utan att få av mig byxorna helt… I brist på lortbjörn fick fettet ta lite skäll men det är han värd(elakt skratt)

 • Ja jag måste säga att det verkar som jag åt godare mat än du. Så du hade alltså en klassisk Possyfylla igår då?

 • Possy

  Nja eller kanske lite grann iaf det var nog så nära en possyfylla man kan komma utan att ha en fast det får du kanske fråga reima om… Det finns ingenting som slår vinägertonfisk