Trevlig utekväll

Kvällen har varit trevlig. Tillsammans med Tove, Danne och Micke har jag varit på Interpool och kastat dart (eller heter det spelat?) och spelat biljard. Dartkastandet gick riktigt bra, jag har tydligen fallenhet för det konstigt nog. Biljarden gick som det brukar. Jag var skitdålig på ett sätt som får det att se ut som jag bara har otur. Fast dålig är jag, på riktigt!

Jag och Tove gick dit tidigare innan vi började spela för att äta lite också. Fläskfilémedaljonger med en kall öl till satt inte helt fel.

Tove
Dart Vader (förlåt, den var dålig)

Micke
Micke lirar biljard

Nu sitter jag och bökar med att försöka få iTunes att förstå att mp3-filerna jag just importerat inte är musik utan en ljudbok. Tror jag kommer få kläm på det så jag kan glida runt och lyssna på Fredrik Lindström läsandes Vad gör alla superokända människor hela dagarna?

  • Vad gör alla superokända människor hela dagarna? är en fetingbra bok. Vem är uppläsaren?

  • Kan du inte ändra ”Reima Lindberg” till bara Reima eller Fettet.. det ser så jävla illa ut! Puss!!

  • Christer > Det är Fredrik Lindström himself som är uppläsare.

    fettet > Är du och jag verkligen på first name basis? Jag ändrar väl, men bara för din skull. Tro inte att vi är polare nu. Dunkatek!

  • Snarspan kaar rdu! uppdatera fettets namn såån fosht inte illa alls. Du har ett sjujävla tempo tror rdu att tu kommer orka mä dä hela vägen? Det höppas ja iaf du gör jo go får it björn. Ajajajajaiiihh!!!