Welcome to my life

Först var det stadsdelsförnyelse i över ett år med byggubbar, hantverkare och massa stök och skrammel på gården. Sedan min granne ovanför mig som trodde att jag kommunicerade med killen ovanför honom genom att banka i elementet samt att jag bankade i taket dygnet runt. Så han bankade tillbaka, stoppade frigolit i mitt brevinkast, skällde ut mig, kastade upp potatis och sten på balkongen samt lämnade arga lappar till mig.

Nu när både stadsdelsförnyelsen är över och grannen borta så har naturligtvis mina grannar intill mig fått vattenskada eller något liknande vilket innebär att det klockan åtta varje morgon ska börja borras, alternativt slipas eller bankas i deras lägenhet. Givetvis i det rummet som ligger närmast min lägenhet och givetvis alldeles vid mitt huvud. Varför denna otur med mitt boende?

 • Possy

  Tja varför inte? Men är det så att du vill slippa dessa oljud kan du ju alltid börja dricka som ett svin, då läre du inte höra ett dugg medans du ligger där i spritkoma. Det är liksom till att välja mellan två onda ting…

 • Per

  Jag har en aning vad det kan vara DU BOR PÅ ÖSTER!!! 😉

 • Gabbe

  ….är de störande ljuden i ”Mono” så lär du vara nöjd?! =P

 • Per> Öster regerar ju bortsett från alla knäppon som bor här och att sophållningen inte funkar överhuvudtaget samt att dom ständigt bygger här. Men ANNARS så är allt bra 🙂

  Gabbe> Fyndigt värre hörru 😉