Grillpremiär

Jag vaknade, lika pigg som ett lik, igår klockan sex och släpade mig iväg motvilligt till jobbet. En hel dag i en kall mejerikyl var det som väntade mig. Hela dagen fyllde jag på mjölk och led över det faktum att jag inte var ledig. Vädret var underbart och klockan fyra dök följande MMS från Pär upp i min mobil:


”Mmm öl och trevligt sällskap. Vad gör du då?”

Jag måste säga att efter det meddelande så kände man sig inte mer sugen på att jobba. Jag ville ju också sitta på Brända Bocken med Pär och Tove och dricka öl! Nåja, jag höll ut till 18:20 då jag med lätta steg sprang till bussen för att få åka hem och inleda grillsäsong ’06!

Hemma stod Tove och Pär och gjorde klyftpotatis. Till det åt vi sedan vitlöksmarinerade kycklingfiléer och fläskkarré. Underbart gott, och balkongen brann inte upp! Grillsäsongen 2006 är igång.


Pär och Tove mumsar i sig god mat hemma hos mig.


Jag åt och njöt av livet också.
  • Kattis

    Hallå, kan man få lite kudows för att man stod för grillen eller?!

  • Kattis > Nej.

  • Aha, du har Kopernikus skiss över den norra stjärnhimlen på armen?

  • Axel > Verkligen inte. Mitt motiv är sannerligen unikt och genomtänkt. Mitt motiv får folk att vända sig om på stan och dom att tänka ”Den här killen är speciell”. Motivet är något så otroligt och fantastiskt som en yin-yang, visserligen med keltiskt touch, men dock en vanlig jäkla yin-yang. Jag var 20 när jag gjorde den och skulle med väldigt stor sannolikhet valt ett annat motiv idag. Men men, den är rätt snygg i alla fall.

  • Pingback: Grillpremiär ‘08 | MONO | www.bjornolsson.se()