Rapport från Stocktown: Dag två

Idag har vi sprungit runt på Söder precis som jag skrev att vi skulle göra igår. Ingen av oss har shoppat duktigt idag. Tove lämnade tillbaka sina jeans som hon köpte igår och allt jag fått köpt är tre par strumpor.

Vi har ätit gott idag i alla fall. På vitlöksmeckat Bröderna OlssonsFolkungagatan åt vi massor av vitlökssmakande mat och jag drack t.o.m. vitlöksöl, vilket inte alls smakade galet. Till efterrätt blev det vitlöksglass, det var också mycket gott. Det enda negativa med kvällens ätande var det packade gubbgänget som kom in efter hockeyn och brölade och skrek. Sorgligt med fjortisbeteende på sextioåringar.

Det blev inget fikamöte med Sonlard men i alla fall en liten visit inne på Åhléns City för att träffa min gamla klasskompis Carro.

Kändisspottingen gick sämre idag. Dagens fynd var bara Özcan Yildiz från Farmen och Club Goa och Anton Glanzelius från Mitt liv som hund, som numer är tv-producent.

Imorgon planerar vi att åka till Kungens kurva och strosa runt lite. På återseende!

  • Du ser klart fler kändisar än jag gör och jag rör mig i stan (framför allt söder iofs) i princip varje dag.

  • superkryp > Jag har alltid varit vass på kändisspotting när jag är i någon storstad. En av höjdpunkterna i min kändisspotting var när jag under högstadiets klassresa till Stockholm såg Erik Hörstadius och påpekade det för mina klasskompisar. Inte en kotte hade ju koll på vem det var förstås…