Fittslick?

Jag är förmodligen lite sen med det här i bloggosfären men det är ju bara helt hysteriskt kul att H&Ms nya tighta jeansserie heter Fit sliq. Enligt H&M låter det ”olyckligt på svenska”. Konstigt. Jag tycker att man associerar till lycka med det namnet. För något år sedan så kom det en bil med det underbara namnet Honda Fitta. Dock fick huvudkontoret i Japan byta namn på bilen efter att svenska kontoret påpekat det olämpliga i namnet. Det nya namnet blev istället Honda Jazz och är det något som helt rensar huvudet på allt snusk så är det just jazz. Huga.

Jessica Lindgren som vann Big Brother ska vika ut sig. Finns det något kvar av henne att se som inte alla Big Brother-tittare redan sett? Varenda gång jag zappade förbi Big Brother så lyckades jag se hennes nakna bröst, varenda gång! Jag säger som Pär ”Det har gått långt när bröst slutar vara intressanta”.

Sprang över en ny rolig blogg idag (eller tekniskt sett igår eftersom detta skrivs 01:29) som heter Bloggbloggen. Bloggbloggen skriver om media och har störtsköna illustrationer till sina inlägg. Kolla in!

  • Jävligt skön blogg Björn! skitnygg! by the way, tittade på bilderna på mig från när jag var och hälsade på dig..herregu vad jag ser ut..vad vägde jag egentligen? 30 kilo? ojoj…tur att man käkat upp sig lite. jaja ville bara säga hej och att jag addat dig på min rätta msn nu, dvs den som jag är online på..vi kanske hörs där?! kraaaaaam på dig!

  • Linn > Tack, den är lite mer levande än min förra. Jag gjorde om loggan igår också så att det skulle bli ännu mer liv i den och är överlag rätt nöjd med bloggens utseende nu.

    Jo du var riktigt tunn för två år sedan, vad bra att du fått lite mer hull på benen nu! Läste på din blogg att du hittat kärleken, vad härligt! Det förtjänade du efter alla svängar som varit. Själv har jag varit ihop med min Tove i lite över fem månader nu och allt känns fantastiskt, otroligt bra.