Hårigt värre

Pärs trimmer har lånats idag och mitt hår har fallit till marken. Sommarfrillan är på plats och det är riktigt snaggat på skallen nu. Känns ovant men riktigt, riktigt skönt! Jag skulle kunna posta en enkel före och efter-bild men istället för att bara servera er resultatet så ska ni få jobba för det!

Jag postar fyra bilder på före och fyra bilder på efter. Tre av bilderna i är inte jag, en är det. Nu är det DU som ska lista ut vilken bild som är rätt. Skriv ditt svar som en kommentar till inlägget. Du vinner inget förutom ära och berömmelse, men ett besök på min blogg är ju som en liten vinst i sig ändå.

Före:

Efter:

 • jag gillar hår. men eftersom du är lite lik warren (http://img5.allocine.fr/acmedia/images/actus/18422251.jpg) från buffy på hårbilden så måste jag säga att jag föredrar dig i efterbilden. grattis!

 • Tove

  Det blev jättesnyggt! Hot papa! Puss

 • Att du inte sparade håret och klippte en Swayze. Det hade varit nå’t.

 • Jocke

  Mainstream Bög!! Varför kan ingen gå mot vågen och skaffa något som sticker ut. Personligen föredrar jag frisyr 3 före och frisyr 2 efter. Ha de. 29 dar kvar…….

 • saran > Nu ska det ju sägas att jag egentligen inte brukade se så risig ut som jag gör i före-bilden. Kul att du gillar efter-bilden bäst dock.

  Tove > Man kommer långt med smicker. Nu kanske jag till och med kommer överväga att släppa till lite!

  Janne > Det får bli en Swayzefrisyr när jag har hår igen. Patrick är ju het!

  Jocke > ”gå mot vågen”! Haha, underbart! Det är ju fan lika roligt som din ”åka offski”! Jag antar att uttrycket du sökte var ”gå mot strömmen”. Förövrigt så känns det svårt att gå mot vågen nuförtiden utan att det blir extremt och fult. Jag kände för att ha snaggat nu till sommaren och eftersom jag aldrig haft det tidigare. Nästa gång jag känner jag vill vara extrem ska jag satsa på din klassiska kycklinggula look komplett med fjäder i håret!

  Det börjar kännas nära nu med Robbie-konserten! Grymt kul! Jag och Tove åker ett lite senare tåg från Örebro och är framme i Göteborg klockan 10 på lördagen. Ska bli skitkul att träffa dig och la familia igen. Kul att få se Anneli också 🙂