Klyftan i landslaget

Alla stora svenska dagstidningar rapporterar idag om bråket mellan Fredrik Ljungberg och Olof Mellberg och den stora klyftan i det svenska landslaget. I Aftonbladet säger Ljungberg att diskussionen efter Trinidad & Tobago-matchen ”var lite hetsig”. Det rapporteras också om att Zlatan Ibrahimovic och Tobias Linderoth ska hamnat i luven på varandra i halvtidsvilan.

På bloggen baraben.com finns den hetsiga diskussionen mellan Mellberg och Ljungberg att läsa. Men nu bjuder MONO på ett ännu större scoop, en bild från omklädningsrummet efter matchen! Håll till godo!

  • Bra illustrationer till dina ”bloggningar”.. denna nya blogg är bättre än den förra och det känns som att du går i rätt riktning..

  • Ha ha ha… snyggt!

    (Jag kom heller inte med så konstruktiv kommentar, men det var också min spontana känsla. Snygg bildkommentar till landslagets sandlådefasoner.)

  • Fettet > (Henke-mode) Njaae. Det viktigaste är inte att jag gör bra illustrationer, utan att inlägget blir läst!

    Johan > Tack, jag blev rätt nöjd med den. Mest förtjust är jag i Anders Svensson som en liten flicka som bärs av Lagerbäck och av Alexander Östlund som sitter vid sidan av och inte är med och leker i sandhögen.