Nollorna

0-0 mot Trinidad & Tobago. Ja det gick ju bra det där. Herregud. Det enda positiva var Kim Källström och att Marcus Allbäck gjorde ett rätt bra inhopp trots att han inte gjorde mål på sina chanser. Det absolut värsta, förutom resultatet, var Christian Wilhelmssons horribla frisyr. Den grabben måste ha världens sämsta smak när det gäller hår. Han går från eländigt till eländigare med en sådan självklarhet.

Dwight Yorke och Shaka Hislop var bäst på planen.

Zlatan fick inte mycket gjort framåt och Henke Larsson var inte mycket att hänga i julgranen. Mörker. Nu blir det uppryckning mot Paraguay på torsdag annars kan vi glömma fontänbad och folkfester.

  • Även om Wilhelmssons frisyr är helt bananas så var han i alla fall den som jobbade hårdast på plan.

  • Janne > Jo då, han såg riktigt pigg ut i några moment faktiskt så jag blev lite förvånad när han blev utbytt. Förmodligen var han trött. Nu får vi hoppas att Källström spelar från start på torsdag.