Sol i sinne

Vilken fantastiskt härlig och fin dag Gävle haft. Solen har skinit och folk har glidit omkring lyckliga med glass i handen på stan. Tillsammans med Tove smet jag iväg från stadskärnan ett tag för att gå till mitt lilla favvosommarfik som ligger i Gamla Gefle, Majas kaffebod. På Majas känns allt hemtrevligt och old style. Det ligger på en mysig innergård och mitt bland borden så odlas det även kryddor och andra växter. Efter vi varit där och fikat gick vi och strosade på kullerstensgatorna i samma stadsdel. Gävle är inte mycket till sommarstad tycker jag men just Gamla Gefle är även om det är alldeles för litet helt otroligt mysigt!

Sen återvände vi till stadskärnan igen och sprang runt och letade badkläder inför sommaren. Jag hittade ett par superschyssta shorts på H&M som var vita med gröna och bruna färger på sidan. 249 kr kändes inte alls farligt så jag slog till. Tove är ute efter en vit bikini, men hittade ingen som kändes klockren. Det kändes riktigt bra att få ha en sån härlig dag innan jag nu ska jobba sex dagar i sträck.


Majas härliga innergård.


ToveMajas.


Petit moi fikar.


Gamla Gefles kullerstensgator.


Äppelblommor i Gamla Gefle
  • Det såg grymt nice ut.. hoppas vädret blir bättre och bättre nu i sverige så det är fint när jag kommer hem.. jag vill inte byta 35 grader mot regn och rusk! Hoppas vi ses på midsommar!! Puss!!

  • fettet > Det var grymt nice, det känns verkligen att sommaren är här nu!

    Utsikterna för att se mig på midsommar ser väldigt goda ut, jag är nämligen ledig då. Tove jobbar men ska försöka byta runt lite, om hon inte lyckas så kommer jag förmodligen spendera den i Delsbo.

  • Om hon inte lyckas? Sa du kommer bara om inte hon kan? Finns ingen chans att traffa er bada asso? Nu ar det inte langt kvar tills jag kommer hem.

  • fettet > Till midsommar blir det nog svårt att träffa Tove om du inte sticker till Örebro. Om hon får byta nån tid så blir hon förmodligen bara ledig en halv eller en hel dag, inte så pass mycket så att hon kan åka upp till Delsbo. Och om hon lyckas byta så åker jag ner till henne och är social eftersom vi inte kommer kunna träffas så mycket under tiden hon ska jobba i sommar.

    Om hon inte kan byta tider utan måste knega hela midsommar så åker jag med stor sannorlikhet upp till Hellsingland (jag gillar Hälsingland, det kändes bara lite coolt att stava det så).

  • Jo jag forstar att ni vill traffas sa mycket som mojligt.. och du & jag har ju traffats sa mycket anda pa sistonde… =)Det va grymt coolt att stava det Hellsingland (Det kandes inte alls som en rippoff av Lasse Anrells ”Hellsinki” fran Friidrottsvm) Puss gurka!!