Zinedine Insane

Zinedine Zidane måste vara helt jäkla galen som i sin sista match i karriären, som också råkar vara en VM-final och som är i förlängning, skallar ner en italienare och blir utvisad. Han hade bara behövt hålla sig kvar på planen så hade han blivit hyllad som en gud. Jag tror inte ens Frankrike hade behövt vinna, Zidane hade ändå blivit hyllad. Nu kan skulden komma att läggas på honom för förlusten. Visst, i slutändan kommer han ändå bli ihågkommen som en av Frankrikes bästa genom tiderna, om inte den bästa. Det är tråkigt att en sådan fantastisk karriär ska få ett sådant slut. Zidane som verkligen inte varit känd för idiotutvisningar sparar den till den sista matchen. Otroligt.

Grattis till Italien dock. Dom förtjänade det verkligen. Inte. Dom skulle åkt ut mot Australien. Skit-VM!

  • Thomas

    Han kanske inte är känd för idiotutvisningar men han har gjort det förut, skallat motståndare.

  • hej!
    sjuka e ju att han blir hyllad ändå av hela frankrike t o m presidenten! och om jag tänker efter så e jag lite småglad också över att han nitade dit den där dykande,tajtskjortande spagettifjollan.
    ha de!