Göteborg

Vi tog tåget ner till Göteborg för att försöka få lite julklappar inshoppade och se något annat än Örebro en dag. Julshoppingen gick skapligt och jag fick med mig några julklappar hem till Tove. Tove hittade även en klapp till sin fader.

På kvällen innan vi åkte hem till good ol’ Pennybridge igen så besökte vi Aaron som bor vid Gamlestadstorget. Aaron bor i en otroligt mysig och stor lägenhet tillsammans med en kompis och han bjöd oss på god mat vid besöket. I köket fanns en myshörna vid matbordet med massa kuddar och softad belysning. Tove fick den stora äran att få sitta där och njuta och äta kyckling. Det var riktigt trevligt att få återse Aaron då det nu var ett bra tag sedan vi sågs sist. Tyvärr kunde vi inte stanna längre än ungefär en timme då vi hade vårt tåg att passa.

Väl hemma i Örebro igen så upptäckte jag att autogirot dragit pengar till Telenor och på mitt konto fanns numer imponerande en krona och femtio öre. Det kändes lite som en miss i planeringen då jag trodde att pengarna till Telenor redan dragits den sista denna månad. Det blir till att leva ordentligt snålt fram till jag får pengar nästa gång, den fjortonde.

Nu ska jag passa på att slå in lite av klapparna till Tove medan hon är på jobbet.Avenyn var upplyst och härlig.


Jag och Aaron poserade så vackert på denna bild att jag var tvungen att förära den med en ram.


Tove i myshörnan.
 • Elvis

  Fruktansvärt vackert.

 • Elvis > Jag vet! En bild väl värd sin guldram!

 • Elvis

  By the way.. på äkta göteborgsmanér heter det inte Gammelstadstorget (som man tycker att det kanske borde göra) utan Gamlestadstorget. Lite kuriosa om varför det heter så Björn, skall jag berika dig med nästa gång vi ses… =)

 • Elvis > Så där, nu är det ändrat!

  Självklart vill jag ha massa kuriosa om Gamlestadstorget nästa gång vi ses!

 • Vad mysigt att åka till Götet.. va skitlänge sen jag va där. Typ högstadiet. Men jag minns att jag gillade staden jättemycket. Man kanske skulle flytta dit.