Hero

Ett nytt tema för bloggen är här! Denna gång är det jag som kryper ner i hjältetrikåerna och ikläder mig rollen som Stålmannen i temat ”Hero”. Jag kände att det var dags för något nytt och har testat massa olika varianter i flera månader och det har mest slutat i gråt, rivet hår och tandagnisslan. Till slut fick jag idén med mig som Stålis och fick det dessutom att funka (in my humble opinion) så det är med stor glädje jag nu kan presentera Hero för er. Hoppas temat uppskattas.

Om ni tycker om dom två gamla bättre (Dino och Chase) så kan ni fortfarande välja det som ert tema för bloggen via knapparna i topp på sidan.

  • Helfestligt och bäst hittills. Grattis.

  • Stiligt mannen.. bev mycket bra.. helt klart bäst hittills..

  • Babilou & Reima > Stort tack! Vad kul att ni tycker det är bäst hittills! Jag var lite orolig att folk bara skulle tycka det var löjligt.

  • Bahh.. löjligt.. det va ju roligt!