Rensning bland länkar

Nu åker handskarna av och bloggar som inte länkar tillbaka till mig åker ut från min länksamling här på höger sida. Två undantag finns dock, det ena är Toves bilddagbok (eftersom hon är min darling, sambo och älskade samt saknar en länksida helt enkelt). Det andra undantaget är syster Julia som av någon outgrundlig anledning låtit bli att länka mig. Jag ska spänna ögonen i henne och be henne göra det (vilket hon förmodligen kommer gå med på).

Om någon har blivit borttagen orättvist från länklistan så hojta bara till så lägger jag till er igen. Är det någon som vill göra ett länkbyte så är det bara att säga till så kan vi klia varandras cyberryggar.

Förresten, så har jag ÄN EN GÅNG placerat min blogg i Örebrobloggkartan.se. Av någon mysko anledning fick jag inte ligga kvar länge sist så jag gör väl ett nytt försök nu.

 • Daniel

  Är det inte fel tänk att enbart länka till bloggar som länkar till dig? Det blir lite av en slulten krets då, vilket är jättetrist.

 • Daniel > Jo, jag förstår hur du tänker men eftersom jag vill slimma ner länkarna på höger sida är det lösningen jag valt, vill man bli länkad får man länka tillbaka helt enkelt. Sen kan jag alltid länka till andra sidor i mina inlägg men dom statiska länkarna kommer nu vara rena länkbyten.

  Jag kände mig less på att vara en av alla dessa tusen som länkar till ”mediepersoners” bloggar utan att egentligen ha något för det. Mats Strandberg, Emma Gray Munthe och Alex Schulman känner nog inte ens till min existens och bryr sig nog inte nämnvärt om jag länkar till dom så då kan lika gärna sådana länkar ryka från listan.

  Jag kanske väljer att släppa på det framöver eller skapa en helt egen sida med länkar, men det får framtiden utvisa.

 • Vi kan bytas!

 • Eric > You’ve been officially linked!

 • Daniel

  Björn: Förstår precis vad du menar. Min känsla är att många av ”mediepersonerna” är så pretentiösa så att de tar i så de spricker när skriver. Så strunta i dem… 🙂 De länkar ju ändå bara till ”jämlikar”.

 • Errrhmm… *host, harkel* HOJT!

 • Diana > Sorry, sorry, sorry! Nu är länken till dig fixad i alla fall! Du åkte med i rensningen av bara farten!