iPhone

Steve Jobs hade ett långt keynote idag som jag tyvärr inte sett än. Dock kan jag omöjligen hålla mig från att kolla in vad som lanserats och kunde glatt konstatera att idag kom äntligen den så länge väntade telefonen iPhone.


iPhone är äntligen här.

Första intrycket är ”wow, en sån vill jag ha!”. Den läckra lilla saken kör MacOSX och verkar synka fint med datorn. Det finns mailklient och Safari i den. Dessutom finns det en två megapixels kamera samt möjlighet att köra video på bredden. Knapparna är touch screen och hela tingesten ser clean ut på Apples egna härliga sätt. Det enda jag tycker är lite synd är att den saknar 3G och inte finns tillgänglig i Europa förrän sent 2007. Fast jag skulle inte ha råd med den just nu ändå.

Engadget har lite fotografier på iPhone. Kolla in den sidan och göd ert habegär! Kolla gärna in Apples officella iPhone-sida också.

 • Hehe, cool layout 😀

 • Ok!

  Mvh
  Tove Jahnsson

 • Jag har sett Steve’s keynote nu och det var Halleluja-moment. Jag måste ha en. Den verkar helt j-la fantastisk.

 • Elvis

  Steve är en stor människa. Inte många som kan leverera ett keynote som honom! gooooosbumps all over! iPhone I will get!

 • Lola > Thanks!

  Tove > Ok. Mvh Björn.

  Janne > Jag har än så länge bara sett halva keynoten men är frälst så det räcker. 3G-versionen SKA jag ha!!

  Elvis > Steve och Apple är fantastiska! Vilka jäkla grejer dom levererar!

 • Ah du ser. Det är här det lönar sig för mig att inte ha köpt en ny mobiltelefon sen…öh 2001.

 • Elvis

  Kattis-> Sen är ju frågan om du varit förutseende och väntat med att skaffa ny telefon medvetet, eller om du helt enkelt inte är så ”mobilcool” som du utger dig för att vara… (nu har du iof inte utgett dig för att vara särskilt mobilcool, men jag var tvungen att skriva så för att texten skulle gå ihop… no hard fellings ;P )

 • Jag har faktiskt hänvisat till iphone nästan hela tiden. Dock har folk skrattat åt mig eftersom den har varit ett rykte så länge. Men skrattar bäst som skrattar sist! Haha

 • Elvis

  Ja jisses… gissa om jag känner mig dum nu alltså..*fiuh*
  min respekt till dig Kattis!