Problem med bloggen

Ni som surfade in under förmiddagen har nog sett att bloggens design var puts väck. Istället var det standardtemat för WordPress, Kubrick, som syntes. När jag gick in i administrationen för bloggen och kollade in mina teman stod det att Hero-temat var trasigt. Jag testade att byta till alla andra teman jag hade med samma resultat, ”trasigt”. Jag laddade ner ett helt nytt tema som skulle funka perfekt till WordPress 2.1 men det blev samma sak där, ”trasigt”.


Upphovet till all frustration.

Det fungerade inte heller när jag laddade upp alla teman på nytt eller när jag laddade upp hela WordPress på nytt. Nu har jag gjort en nödlösning. Helt enkelt ersatt Kubrick-temat med Hero, fast under namnet Kubrick-temat finns på servern. Det jobbiga är att jag måste ha dubbla kopior på Hero eftersom vissa browsers läser in temat från mappen ”monohero” där Hero ligger och vissa läser in temat från ”default” där Kubrick vanligtvis ligger men nu istället då Hero.

Är det någon som har någon aning om vad som kan ha hänt under natten? Jag har pratat med mitt webbhotell och dom är tydligen helt oskyldiga och har inte varit inne och ändrat på något. Om det beror på att jag uppgraderat WordPress till version 2.1 borde det inte funkat alls från början, vilket det ju gjorde.

  • Får jag inge cred för att jag sa till att bloggen va paj?

  • Det låter ju väldigt skumt.

    Fråga på det här forumet, där finns många som kan med WP bra!

    http://wpforum.tillbringaren.com

  • Reima > Nope. Du fick faktiskt cred i första texten jag skrev om detta, men sen omformulerade jag mycket så då försvann din cred. Du får nöja dig med att du TAR cred i kommentarerna istället!

    Susanne > Jag ska kolla in det där forumet. Fast jag betvivlar ändå att det finns nåt vettigt svar på det som hänt eftersom allt är så sjukt ologiskt!

  • Skitstövel!