Bloody Björn


Följ badbollens uppmaning du också och ge blod!

Förutsatt att jag inte har AIDS eller något annan hemsk sjukdom så är jag snart blodgivare. Tidigare idag cyklade jag iväg i regnet till sjukhuset för provtagning där de testade blodtryck och blodvärde. Mitt blodtryck var tydligen perfekt (110/80 har jag för mig att sjuksköterskan sade). Blodvärdet var även det bra, 143 vill jag minnas att det var. Den 25:e juni är det dags för mig att tappas på nära en halvliter blod. Då får jag en ännu häftigare gåva än badbollen på fotot!

 • Jocke

  Snart dags att uppleva Bollnäs Bostäder igen. Ska vi samla till någon gåva till lärarna? Du känner ju fler som skall ditt du kan ju ta upp frågan. Ha de!

 • Jocke > Ja, snart är vi tillbaka i Bollan. Jag som trodde att jag aldrig skulle återvända!

  Jag har faktiskt inte haft en tanke på någon gåva till lärarna om jag ska vara ärlig så vi får se hur vi gör. Kanske en bukett blommor eller nåt sånt man kan köpa på plats?

  Jag kommer komma till Bollan redan dagen innan, på fredagen alltså, har fixat skjuts dit med Maria.

 • Jocke

  Ok. Jag kommer nog ditt vid nio tiden på lördag morgon. Ska vara med och ställa ut några av mina alster på Folkets hus.

  Vi kan ju höras per telefon innan det bär av.

 • Skönt att någon tar ansvar så slipper jag! Tror inte mitt blod skulle duga nåt till heller =)