Bröllopstider och mer livsnjutande

Idag damp det ner post hos oss med en inbjudan till ett bröllop. Det blir alltså två stycken som vi ska gå på i sommar, först Ylva och Max i juli och sedan Anna och Mattias, vars inbjudan alltså kom idag, i början av september. Anna och Mattias kommer gifta sig nere på västkusten i vackra Marstrand på en söndag. Dagen efter börjar förmodligen de utbildningar jag och Tove sökt till så det blir till att pallra sig hem snabbt!

Glassförsäljningen på Våghustorget har kommit igång och idag tog vi första glassen därifrån. Helt underbart gott med den omtalade Nora-glassen. Sen var Tove tyvärr tvungen att bege sig iväg till jobbet medan jag cyklade hem. Innan hemfärden införskaffade vi två små högtalare att ha utomhus i sommar eller på balkongen när man sitter där och myser. Skitsnygga små saker med en förstärkare och matchande look till iPoden. Jag premiärlyssnade ute på balkongen tidigare idag och det lät mycket bra.

Högtalarna heter Philips SBA1500 och vi köpte dem på Clas Ohlson för 199 kr. I sommar förväntar jag och Tove oss att bli lika lyckliga som ungdomarna på Philips produktbild när vi lyssnar på högtalarna.

Apropå post som dykt upp. Tidigare i veckan fick jag besked om högskoleprovet. Jag fick 1.6 poäng och skulle mycket riktigt fått 1.7 om jag bara sett de där fyra sista frågorna på engelska delen. Det är en underlig känsla att vara nöjd och bitter samtidigt.

I övrigt har jag och Tove mest njutit av livet i veckan. I tisdags var vi och firade Josefines 27-årsdag och blev bjuden på massa god mat. Sedan har vi grillat, picknickat, käkat jordgubbar, promenerat och med andra ord haft det riktigt bra.

Bilder från veckan som gått:


Josefine med en av våra fantastiska presenter: Ett kort på kungafamiljen.

 • Daniel Olsson

  Haha! Du är en RIKTIG livsnjutare Björza! Jag har sagt det förr jag vet, men jag blir bara tvungen att påpeka det igen! Är livet verkligen så bra som det tycks på bloggen? Jag blir fanimej avensjuk! Hur gör du? 🙂

 • Värsta idyllen ni verkar leva. Synd bara att jag inte är så förtjust i sån där sallad som det ser ut att ligga på korven.

  Menmen, grattis till högskoleprovet. Hoppas det räcker dit du vill!

 • Snygg layout på bloggen! Jo, vad menar du med mycket bra ljud? Syftar alltså på högtalarna.

  Ha de!

 • Danne > Livet ÄR så bra som det verkar i bloggen. Jag mår bra, bor i en fin lägenhet med en tjej jag älskar. Klart jag mår finemang och njuter av livet!

  Eric > Det är platsgaranti på utbildningen jag sökt till så egentligen kunde jag fått 0.0 på högskoleprovet och ändå kommit in. Det var mest för mitt eget ego som det sved att jag inte fick 1,7 på grund av en klantgrej!

  Sampe > Jag menar att ljudet låter bra helt enkelt, inget surrande i högtalarna och hyfsat bra krut i förstärkaren.

  Kul att du gillar min layout!

 • Ok, najs. Får ta och köpa ett par och testa…de var ju inte dyra precis =)