WordPress 2.2

WordPress har kommit i en ny version, 2.2. Eftersom jag är nörd och vill ha det senaste (trots att jag egentligen kanske inte behöver det) så har jag uppgraderat bloggens mjukvara. Allt verkar funka fint men om ni hittar något som verkar blivit mysko så kontakta gärna mig, antingen genom att kommentera eller genom att mejla till bjorn(snabel-a)bjornolsson.se.

Om du också kör en blogg via WordPress så kan du uppgradera genom att ladda ner senaste versionen här.

  • Åh har de redan kommit med en ny!? Jag som just uppgraderade till 2.1.3 🙂 Men jag vill var lika nördiga jag så jag får väl fixa 2.2 jag med 🙂

    Vet du vilka plugins som funkar/inte funkar med den nya versionen?

    ha det gott!

  • carola > Jag har inte läst så mycket om plugins som ska och inte ska funka men har inte märkt några problem med mina ”2.1”-plugins i alla fall 🙂

  • Gick smidigt. Jag brukar alltid snappa upp uppdateringar via panelen i wp, den här gången via dig. Tack.

    😀