Cykeltur i sommaren

Dagen började bra med att jag inte hade AIDS. Mitt blod mår bra och blodvärdet var t.o.m. bättre än när jag var iväg och tog en provtagning (blodvärdet var 147 om ni undrar). Med andra ord så var jag och gav blod för första gången idag. Det tog åtta minuter och gick som en dans. Om två veckor ska jag ge plasma. Som tack för mitt blod fick jag en t-shirt och två ölglas, mycket trevligt.

Efter blodgiveriet mötte jag Tove och Eric en snabbis på stan innan jag kilade iväg och shoppade lite själv och efter det åkte hem. När Tove kom hem någon timme senare stack vi genast iväg med mål att ta oss ett härligt sommardopp. Planer som snabbt gick i kras när det visade att det var badförbud där vi tänkte bada. Vi fick nöja oss med lite picknick och öl istället. Det blev en härlig cykeltur idag i alla fall och vi hojade nog på över en mil.


Dystert besked väntade oss.


Jag och min banan redde oss dock.


Med en kall tjeckisk öl i strupen gick resten av dagen förbi utan bekymmer.

Jag tog även två panoramabilder idag. Spana gärna in dem.

Panorama 1 (cirka 270°)

Panorama 2 (cirka 180°)

[poll id=3]

  • ser att du också skaffat en sommarfrisyr…

  • sonlard > Jajemen! Var snaggad förra sommaren också och kunde inte stå emot i år när jag visste hur skönt det var!

  • Efter den senaste tidens regn ser det trevligt ut med sommarsol … som jag såg en kort glimt av idag innan det började regna igen.

  • M

    Schyssta solglasögon, får man fråga vilket märke det är och vart du har köpt dom?

  • M > Tack, jag är riktigt förtjust i dem själv! Märket är Haga Eyewear och jag köpte dem i en glasögonaffär. Rätt många ställen säljer Haga Eyewear så de bör finnas där Haga Eyewear finns. Jag har för mig att stället jag köpte mina på hette Direkt Optik.

    Numret på glasögonen är: 31.0823.10