Ett och ett halvt år

Jag och Tove har varit ihop ett och ett halvt år idag. Igår såg vi till att fira det hela ordentligt. Till frukost överraskade jag Tove med en blomma (det är skitbra att ha en blomsteraffär cirka 100 meter från hemmet). Sedan på kvällen blev det en ordentligt middag på Royal Arms. Vi var nästan helt ensamma inne på stället och fick in maten efter 10 minuter, fantastiskt snabb och bra service. Vi tog båda deras klassikerspett med oxfilé och bacon. Till det serverade de rödvinssås, bearnaisesås och en kanongod potatisgratäng.

Proppmätta gick vi därifrån och hamnade på O’Learys där vi satt i någon timme och drack lite mer öl. Runt tiotiden dök Fredrik och Josefine upp samt Nazli med sin nya kille, Yashar. Tillsammans med dem gick vi istället till Bishops Arms där resten av kvällen förflöt mycket trevligt. Jag, Fredrik och Yashar ”fann varandra” i nördande och det blev mycket snack om film, tv-serier, spel och science fiction.


Tove dricker öl inne på O’Learys.


Det var något hon inte var ensam om att göra.


Yashar, Nazli och Tove inne på på Bishops Arms.


Jag och Tove var idel leenden. Inte nog med att jag hade en ”sissy hand” så smajlade jag upp mig i mitt största Shire-leende.

Strax efter klockan ett begav vi oss hemåt och som det inte hade varit nog med frossande avslutade jag och Tove kvällen med att stoppa i oss massa choklad innan vi till slut landade i sängen.

 • Ylva

  Gratulerar på 1½ års dagen 🙂

 • Yashar

  Gratulerar än engång till eran 1½ dag. Hade underbart med ”nördandet”. Tack för bilden och tack för en underbar kväll. Tcka Fredrick för bok tipset 🙂

 • Gratta Tove från mig. Jag förstod vem hon var när jag såg bilden på Claes. Jag bodde ovanför henne när hon var tonåring och fick raseriutbrott 4 ggr om dagen 🙂

 • Kattis

  Var det någon som sa fyllkaja? *kollar mig omkring*
  Hur som helst, grattis!

 • Ylva > Tack så mycket, snart har vi kommit ifatt dig och Max 😉

  Yashar > Det var en mycket trevlig kväll! Kul att du, jag och Fredrik hade sådana liknande intressen 🙂

  Uffe > Tonårstjejer är inte det lättaste att ha att göra med. Tove är snäll nu i alla fall, för det mesta.

  Kattis > Jag drack egentligen aldrig av ölen utan poserade bara med den på bilder. Öl är ingenting för mig, tacka vet jag energidryck som typ Isostar.