Flickr

Jag har skaffat Flickr. Mest på test, jag är ännu inte säker på att jag kommer använda mig av det. Flickr är alltså världens största community / uppladdningsplace för fotografier. Eftersom jag sett fler och fler använda det så blev jag givetvis nyfiken och tvungen att testa det.

I högra spalten på bloggen kan ni mina tre senaste uppladdade bilder. Min sida kan ni besöka här. Jag hade tänkt använda Flickr för att ladda upp alla möjliga bilder från min kamera och eventuellt mobilen (om jag lyckas få det att fungera). Kvalitetsnivån kan förväntas vara lägre alltså och mer lik en sorts fotodagbok eller dumpningsställe för mina blandade bilder. Mina lite mer fancy panzy-bilder kommer ni fortfarande hitta i portfolion.

[poll id=5]

 • Jag är smått förälskad i Flickr, helt fantastisk tjänst.

  Ladda även upp dina fancy pansy-bilder där. Herregud, Microsoft raggar ju Vista-bakgrunder via Flickr… 😉

 • flickr är fint. Kanonbra för embedding av bilder i bloggar, du kan också moblogga via flickr, du konfar det hela via ditt account och talar om hur du vill att det ska se ut, flickr ger dig en ”hemlig” mail-adress till vilken du skickar dina bilder. ämnet i mailet blir rubrik i ditt bloginlägg, och texten naturligtvis själva texten. Flickr har också funktionen att bara maila en bild för att få den till flickr.

  Funkar som arkiv och inspiration också. Kolla expler tex.

  Hej

 • Jag använder min mobil för att mms:a till en ”hemlig” flickr e-postadress, så hamnar bilderna där helt automagiskt.

  Tex så var detta live från min svensexa:

  http://flickr.com/photos/dafeld/746032876/

 • Alla behöver flickr 🙂

 • Daniel > Jag fick till det där med mejlet till slut. Fattar inte varför det inte fungerade då jag inte gör något annorlunda nu.

  Det känns bättre och bättre med flickr. Kul att ha ett ställe att slänga upp massa bilder på!