Naturreservatet Oset

Klockan är vansinnigt sent och jag ska precis ta och lägga mig. Först tänkte jag lägga ut lite härliga bilder från min och Toves lilla utflykt till naturreservatet Oset tidigare idag (eller igår egentligen). Vädret var jättehärligt och helt perfekt för att fotografera. Oset är så vackert att det är svårt att misslyckas med sina foton.

Kolla gärna in mitt inlägg från i vintras när jag var där och fotograferade med Anna och Mattias. Det inlägget hittar du här.


Sådana här slemmiga lirare låg på cykelvägen. Det var ett konstant slalomåkande för att undvika att ha ihjäl dem.


Helt spegelblankt.


Ett gäng änder kom fram till oss och poserade glatt för kameran.


Solens strålar bryter vackert igenom molnen.

Två panoramabilder blev det också.

Panorama 1

Panorama 2

  • Kattis

    Snigelbilden är ruskigt snygg alltså.

  • Kattis > Tack, jag gillar den också. Den blev oväntat skarp, annars brukar skärpan bli lite off när man macrofotar djur. De här sniglarna var riktigt tacksamma att fotografera dock. Dels för att de är sniglar=långsamma och dels för att de var så otroligt färggranna.