Tove i tidning

Till min stora glädje fick jag för några dagar sedan veta att en bild på Tove jag skickat in till tidningen DigitalFoto blivit publicerad. Först idag fick jag se det med egna ögon då jag besökte biblioteket. Min bild kom på plats nio av elva i deras sektion av läsarbilder och var den enda bilden som inte var tagen med en systemkamera. Mycket roligt, även fast bilden inte var speciellt stor.

Tidningen kommer ut i butik på tisdagen (that’s today!) och jag kommer givetvis pallra mig iväg och köpa ett eget examplar. Bilden kan du se i högre upplösning här.

 • Detta kräver en 5:a. Så där, röstat.

 • Sassi

  Grattis!!!

 • Grattis, där satt den!

  Den bilden alltså, den bilden.

 • Ulf

  Fin bild! Och grattis!

  Jag kan inte så mycket om kameror, men den ser ju ut som att den är tagen med en systemkamera. Eller som att du inte behöver en systemkamera 🙂

 • Tack för alla gratulationer. Det känns riktigt kul 🙂

  Ulf > Min kompaktkamera är riktigt bra, är kanonnöjd med den. Jämför man bilder tagen med min kamera med en systemkamera så ser man en ordentligt skillnad dock. Systemkamerabilder är mycket ”renare” och har inte lika mycket digitalt brus som mina bilder, även fast mina är rätt rena för att vara tagen med en kompaktkamera.

 • Grymt! Grattis! Skitsnygg bild! Vilken kamera har du?

 • David Nilsson > Tack! Känns jättekul att den kom med 🙂

  Jag använder mig av en Sony Cybershot DSC-W100. Det är en 8 megapixlars liten kompaktkamera. Mycket mycket bra kamera, jag rekommenderar den starkt om man är ute efter en bra liten kompaktkamera.

  Det finns en vassare modell nu också i W-serien som heter W200 och är 10 megapixlar.

 • Yashar

  Äntligen fick man se den omtalade bilden. Grymt vackert och grattis min vän för denna vackra bild.
  Förlåt för min frånvaro förresten och du kan adda mig när du vill på messenger så kan vi ”nörda” oss lite när tiden väl ger oss chansen.

  Ha det bäst!

  MVH
  Yashar