Avslöjad

Jag gillar Martin Kellermans serie Rocky väldigt mycket. Följde serien flitigt när den gick i Aftonbladet och äger alla tolv album. Rocky ges även ut som en månadstidning, men den köpte jag bara i början. Jag koncentrerade mig på albumen istället.

För cirka fyra månader sedan så upptäckte jag när jag skulle gå till ICA att senaste numret av tidningen låg ute i trapphuset, numret fanns inte ens ute i butik än. Med lätt skam tog jag tidningen. Det var för svårt att motstå. Det var ”the perfect crime”. Sedan gick en månad och där fanns den igen ute i trapphuset. Det nya numret, innan det var släppt i butik. Jag tyckte det var mycket underligt men plockade likt den tjuv jag är än en gång på mig tidningen. Samma sak månaden efter det. Nu började jag bli varm i kläderna och skamkänslan var obefintlig.

Igår stack jag och Tove iväg vid halv nio-tiden på kvällen för att dricka lite öl med Anna och Mattias. När vi kom hem mötte denna syn oss inne på hallmattan:

Jag är tydligen avslöjad. Men det gör inget. Innebär det att jag numer slipper ta numret nere i trappingången och istället får det hemlevererat så är det bara att tacka och ta emot.

Vem som är min alldeles egna Karl-Bertil Jonsson vet jag inte, men stort tack till den personen!

 • Daniel Olsson

  MEN BJÖÖÖÖRN!
  Vet du vad du har gjort dig skyldig till?
  JO! Det skall jag tala om för dig!

  Olovligt Förfogande
  BrB 10 kap §4

 • Daniel Olsson > Tidigare kanske jag gjorde mig skyldig till det, men numer när jag får Rocky hemlevererad lär jag ju vara oskyldig som få!

 • Den största brottslingen i dramat är väl den oaktsamma person som placerat tidningen på backen i trapphuset.

 • Varför händer såntdär aldrig mig?

 • Eric > Tack Eric, visst är det så! Jag är ju ett oskyldigt offer!

  Carin > Jag har en jäkla flyt helt enkelt. Glider fram på en räkmacka ibland 🙂

 • Har du snott post från grannarna?? Det va lågt!

 • Pingback: MONO | www.bjornolsson.se » Tidningsmysteriet är löst()

 • Robban

  I mitt hus har vi nån granne som alltid lägger sina lästa tidningar och pocketböcker på en hylla vid boendetavlar så vem som helsr kan ta dem och läsa. Jag tycker det är ett jättebra initiativ istället för att kasta dem.