Problem med RSS och Atom

Mitt RSS-flöde och Atom-flöde verkar må rätt dåligt just nu. Jag har ingen aning om vad det beror på. Det senaste inlägget jag kunde se i min RSS-läsare var ”Biljetter: Check”. Sedan dess har det varit riktigt dött. Kikar jag på min statistik så vittnar besökarraset om att jag inte är ensam om att inte kunna se mina flöden.

Felmeddelandet jag får när jag försöker läsa mitt Atom 0.3-flöde och mitt RSS 2.0-flöde är: ”Strömmen kunde inte läsas in eftersom innehållet inte är i ett känt strömformat.” (PubSub:2). Konstigt nog verkar mitt RSS 0.92-flöde fungera utan problem.

Om det är någon som har en aning om vad som kan vara fel hör gärna av er!

  • Inga problem för mig, följer dig notoriskt via google reader – förmodligen den bästa läsaren för flöden.

    Själv kör jag ploppen via feedburner. Tror det funkar bra.

    Cheers!

  • Med google reader har det för min del fungerat hela tiden 🙂

  • I min greader fungerar det också 🙂

  • Vad konstigt att det funkar i vissa läsare men i andra inte alls. Statistiken har ju dippat rejält så något tokigt är det ju som hänt 🙁