Glad påsk

Imorgon är det skärtorsdag och efter den dagen är min arbetsvecka är över. Sen blir det bara ledighet och trevligheter som gäller. Långfredagen kommer innehålla en Kent-konsert i Conventum Arena och på påskaftonen blir det påskmiddag hemma hos Toves föräldrar. Det ska verkligen bli härligt och välbehövligt att få vila upp sig lite, äta lite ägg och kanske slurka i sig en snaps eller två (eller fem).

Jag vill med detta kort på lilla Svea önska er alla en riktigt härlig påsk!

 • Glad påsk!

  Ses.

 • Tack för mailet med påskhälsningen. Glad påsk på er alla tre från mig.

 • Ylva

  Tack för det fina påskkortet! Ha det så gött imorgon på konsern! Glad Påsk från fam Engstrand

 • kattis

  Är det bara jag eller är Svea väldigt liten?

 • Jag tycker Svea är liten, så det är nog inte bara du.

  Men hon är sötare än hon är liten, tack och lov, för tänk vad liten hon skulle behöva vara om hon skulle vara mindre än hon är söt…

 • Passar på att säga Glad våffeldag istället eftersom jag är så sent ute 😉

 • Pingback: Lite bilder från den gångna tiden | MONO | www.bjornolsson.se()