Agent Orange

För cirka två månader sedan designade jag om bloggen helt och lanserade den look jag döpte till ”Gold”. Nu är det dags igen. Jag har modifierat om utseendet en del. Det är inte en lika stor omställning som vid förra designbytet utan denna nya look som jag döpt till ”Agent Orange” (efter en Depeche Mode-låt och på grund av färgtemat) baseras på det föregående utseendet.

Som alltid kan det vara lite pillande kvar att göra som jag kan missat. Om ni upptäcker några konstigheter. Plita gärna ner en kommentar och låt mig veta.

 • Tycker nog förra designen var snyggare. Tyckte om den så mycket att den fick mig börja pilla med ett eget nytt tema med rött. Men som vanligt blir jag aldrig färdig. Vart får ni all tid ifrån?? 🙂

 • Snyggt! Jag tycker nog att det nya temat är snyggare. Var inte Agent Orange något slags illa medel som användes i något krig?

 • Jag gillar namnet skarpt 😉
  Och orange och brunt är som sagt alltid snyggt!
  Puss och snusk

 • Patrik > Detta tema var mest en modifikation av det förra. Själva ”basarbetet” var ju redan gjort så därför gick det rätt snabbt denna gång. Nu väntar jag bara på att få se ett nytt tema från dig 🙂

  Janne > Tack! Jo Agent Orange var tydligen ett avlövningsmedel som amerikanerna använde under Vietnam-kriget för att komma åt de vietnamesiska soldater. Hade ingen aning om det innan du skrev det här i bloggen och jag sedan kollade upp det på Wikipedia.

  Tove > Jo det blev en härlig färgkombination. Känns lite roligare än den förra. Mer livfull. Puss!