Manchester United är klara för final

YES! Manchester United är i final efter att ha besegrat Barcelona med 1-0 på Old Trafford. Efter att ha suttit nervös praktiskt taget hela matchen, speciellt när Lionel Messi hade bollen, kan jag nu pusta ut och se framemot en engelsk final i Champions League. Imorgon avgörs det om det blir Liverpool eller Chelsea som kommer stå för motståndet. Personligen bryr jag mig inte så mycket om vilket lag av de två det blir, men jag tror Liverpool kommer kamma hem sista finalplatsen.

Tack för det grymma målet Paul Scholes.

  • Visst är det härligt. Hoppas Liverpool tar sig till final ikväll. Då kommer det bli ett jävla liv här hemma. Haha. :]

  • Vilken match! Helt sanslöst. Och målet, det var ett sånt klassiskt Scholes-mål som han gjorde på beställning för fyra-fem år sedan. Messi var ju livsfarlig, men Rio Ferdinand var bäst på plan, ibland räcker det. Nu tar vi hem finalen också!

  • Carin > Det kanske var lika bra att Chelsea gick till final så ni slipper slåss i soffan 😉

    Petter > Det var verkligen en grym match och precis som du skriver ett äkta Scholes-mål! Rio var supersäker i backlinjen. Wes Brown likaså men visst satte man hjärtat i halsgropen varje gång Messi hade bollen. Helt otrolig lirare! Jag satt och tänkte varje gång jag såg honom hur underbart det vore om han spelade i United och att de borde köpa honom. Sen tänkte jag på var prislappen skulle kunna hamna så då dog drömmarna lite.

    Nu ser vi framemot en grym final. Hoppas verkligen, verkligen att United ror hem detta nu!

  • Vi tar det, jag lovar. Eller, lovar och lovar, det beror mycket på Drogba, för om han är så bra som han kan vara, då gör han vad han vill med vilken backlinje i världen. Men detsamma gäller ju i och för sig Ronaldo. 40 mål i år!

  • Petter > 40 mål hittills! 😉