Mr. Örebro Universitet

Imorgon är det sista dag för ansökan till höstens utbildningar. Jag och Tove planerar båda att plugga då och har letat utbildningar och försökt få ihop allt så det ska funka så bra som möjligt. Det verkar gå rätt bra som det ser ut just nu. Detta pluggletande innebär att vi båda har bläddrat i massor av kataloger och letat på nätet. Till de flesta program kan man hitta illustrerande bilder med glada, unga studerande människor.

Örebro universitet verkar världens flitigaste student finnas för denna kille återkommer på lite olika ställen. Ordet ”utbrändhet” finns nog inte i hans vokabulär (förmodligen kommer han läsa en kurs vid sidan av sina program som lär honom just det ordet).

Låt mig presentera: Mr. Örebro Universitet!

 1. Välkommen till Örebro universitet! Förstasidan på oru.se.
 2. Här sitter han och myser med en sval brutta. Samhälls- och beteendevetnskap är det som gäller.
 3. ”$$ Katching $$! Jag har stålar på mitt kreditkort och studerar Mediedesign!”
 4. Djupt försjunken i sina böcker. Nu är det Systemvetenskapliga programmet han pluggar.

Denna man fascinerar mig! Om du, Mr. Örebro Universitet, läser detta så hör av dig. Jag vill veta mer om dig, ditt liv och hur du gör för att hinna med att plugga tre program på heltid samtidigt!

 • Det kanske inte är en person, utan de är helt enkelt enäggstrillingar?

 • Åh, jag vill ha honom!

 • Janne > Jag tror på en hyperaktiv student. Som dricker mycket kaffe!

  Tove > Jag vet. Det här inlägget är ett försök att acceptera och bearbeta det.

 • Hahaha, jag dööör… Vilken kille, i want to be that guy 😉

 • Diana > Snubben kommer förmodligen dö i förtid av någon hjärtsjukdom på grund av all stress!