Arguineguín


Utsikt från hotellet på Arguineguín. Det återstår att se om vi kommer få samma utsikt.

Arguineguín, så heter stället som jag och Tove kommer resa till i slutet av augusti. Det ligger på Gran Canaria och där väntar en vecka med bad, sol och avslappning. Det känns fantastikt bra att ha något så trevligt att se framemot. På ett fyrstjärnigt hotell ska vi äta gott, plaska i poolen och njuta av livet.


Vackert på väg till poolområdet.

Innan vi åker till Gran Canaria ska vi ha lite svensk semester också. Jag har mindre än en månad kvar till min ledighet. Den 20:e juni, på midsommarafton, ska jag jobba några timmar. Sedan stämplar jag ut och är ledig i tre, kanske t.o.m. fyra veckor. Planen är att bila lite på västkusten. Hur långt och hur länge det blir beror lite på de ekonomiska förutsättningar. Vi ser i alla fall framemot en underbar sommar!

 • Det ska bli finfint!!!

 • cortez

  Jag o sambon var där för ca två år sen. Mysig liten fiskstad med underbar charm. Vi trivdes jättebra, enda nackdelen är att det finns ingen uteliv men puerto rico ligger en kvart resa med taxi. Där finns det stort utbud när det gäller nattliv. Ha en skönt semester 🙂

 • cortez > Det låter ju jättebra. Att det saknas uteliv ser jag mer som en fördel då jag och Tove är mest ute efter att bara vila upp oss och ha det skönt!

 • Mia

  Det är verkligen toppen på Arguineguín! Jag har varit där förut och åker gärna dit igen! 🙂

 • Pingback: iPhone 3G | MONO | www.bjornolsson.se()

 • Arguineguín är bland de finaste ställen på södra Gran Canaria. Om ni har vägarna förbi San Agustin missa inte att besöka svensk cafét Egoista. Cafeét ligger precis vid stranden och där kan man sitta och bara se rakt ut på Atlanten. Trevlig personal och ägs av tre svenskar. Hälsa från Pierre om ni sticker dit.

 • Pingback: Bilsemester | MONO | www.bjornolsson.se()