Champions League-mästare!

Livet som Manchester United-fan känns rätt bra nu. I gårdagens match kastades man verkligen mellan himmel och helvete och det är kunde lika gärna varit Chelsea som stått som Champions League-mästare istället för Manchester United. Tack och lov så slog John Terry sin straff i stolpen och tack och lov så räddade Edwin van der Sar straffen från Nicolas Anelka.

Att Cristiano Ronaldo skulle missa sin straff kände jag på mig när han skulle slå den. Ronaldo är en fantastisk spelare, förmodligen världens just nu bästa, men den mannen kan inte göra saker enkelt. Ibland behöver man bara dundra in en straff, inget mer. Givetvis var han tvungen att krångla till det vilket gjorde att ansatsen blev kortare och för Petr Cech var det bara att vänta och slänga sig åt det håll straffen gick.

 • Ja visst var det fantastiskt. Som jag skriver i min blogg hade jag också på känn att Ronaldo skulle missa.

  Undrar om det här är början till slutet i Chelsea-epoken. Om Abramovitj har tröttnat och lämnar det sjunkande chelseaskeppet.

 • the blackjacker > Nja. Det behöver ju inte vara början på slutet för Chelsea andraplatser i både Premier League och Champions League tycker jag är ruskigt starkt.

  Dock kan det ju gå utför om Abramovitj försvinner med alla sina oljemiljarder.

 • Jag hejade också på de som vann!

 • Sjukt spännade match häromdan, men vem älskar inte spänningen med straffar 🙂

  PS, Årets Svenska EM Låt -> http://tinyurl.com/4plmgw

  Ha de!

 • De är duktiga de där pojkarna. De i ManU alltså.

 • Diz

  Mycket tråkigt tycker jag, att våran hjälmbeprydde kamrat inte fick lyfta bucklan.. istället blev det en gubbsjuk och kroniskt hög holländare som stal showen.. iband är livet bra orättvist.. Cech är ett bättre föredöme för barnen.. hur skall det nu gå?