iPhone 3G

Visst kom den till slut! 3G-versionen av Apples iPhone. Den släpps till försäljning 11 juli och även då i Sverige. Dessutom blir det mycket billigare än den tidigare modellen och pryltarmen bara skriker i mig. Dock återstår det att se om det kommer fungera att skicka MMS med telefonen.

Vad jag mer ser framemot och vad som känns betydligt mer realistiskt för min ansträngda plånbok (bokning av utlandsresa och Xbox 360 sätter sina spår) är alla spel och program som kommer komma snart via Apples App Store. Dessa spel och program kommer ju också fungera till iPod touch och en sådan underbar liten pryl har jag ju redan.

Aftonbladet och Dagens nyheter skriver lite om den nya skönheten från Apple.

[poll id=19]

 • M

  Jag kommer köpa en omedelbart. Synd bara att den blir så tillgänglig, hade nästan varit kul att behöva vallfärda till ett engelskspråkigt land och köpa den. Hade blivit lite mer speciellt då så att säga 😛

 • Ja du, nu behöver du inte vänta längre och med det där priset som sattes känns det ju nästan löjligt billigt (även med den svenska momsen).

 • Har väntat på en 3G-version. Kommer köpa den. Skulle dock velat haft mera uppdateringar (Kamrean, Bluetooth-stereo, mfl). Men det kommer bli ett köp. Från vilket land beror på priset och hur uppbunden den blir i Sverige.

 • Köpa köpa köpa!

 • Pär

  Jag vill haaaaaa… Jaaaag viii iiill haaaaa… Jag viiill haaaa aaahhhaaa… Jaaaaag viiiii iiiill haaa…
  *till musiken i Fon Sai Yuk*

 • Inget MMS (fast går med nåt 3:e partsprogram), monoljud via bluetooth, och går ej att använda som modem till datorn. Återstår att se vad Telia kommer att ta för abonemanget, gissar på att det kommer kosta… Så lutar åt att det blir en floppofon tyvärr.

 • Henke

  Tycker förra modellen är snyggare och känns mer bastant. Jag köpte en från usa och den har fungerar skitbra.
  Nöjer mig med 2g då jag ändå inte använder mig av internetfunktionerna annat än i hemmet. Wifi.
  Sedan skulle jag inte vilja köpa en som har plastskal, wtf liksom, känns som dom nedgraderade den tre steg.
  Men smaken är olika.
  Sedan tror jag abonemangen kommer kosta mer än det smakar.
  Det är ju telia vi pratar om.

 • Wille

  Har redan en sån här 🙂 köpte min för 2900kr av en kontakt..

 • Wille > Oj, vad tycks då? Funkar det att gå in på AppStore för dig?