Svea, den talande katten


Svea ser lite läskig ut när hon pratar sitt klickspråk.

Något av det mest spännande i Sveas liv är insekter och fåglar. När hon ser en insekt eller fågel börjar hon prata ett mycket lustigt ”klickspråk”. Jag fångade henne på video för någon timme sedan när en fluga kommit in i lägenheten.

 • Den är ju jättekonstig! Aldrig hört något liknande!

 • Nils Engvall > Jag sökte lite på YouTube och tydligen låter katter så där när de får syn på insekter och fåglar! Mycket lustigt!

 • haha du inser att din katt inte har alla knivar i lådan va? stört knasigt. vi hade katter när jag var liten men aldrig har jag hört dem låta sådär. sick! 😀

 • Åhh vad jag älskar att ljudet inte funkar på mina föräldrars jävla skitdator.

 • så gör vår katt också (vanligt för den ras vi har), dock låter det mer som fågel läten än klickljud, lika fascinerande varje gång hon pratar med fåglarna.

 • Äh, det är helt normalt. Både Osiris och hedvig låter på liknande sätt när de är på det humöret.

 • Vi har också katt och han fångar jätte mkt fåglar och råttor ellerjätte mkt och jätte mkt men endel och han har inte fattat han kan äta dom så han bär in dom och lägger dom där det passar och en gång hittade jag en fågel i min garderob

 • Jätteroligt och skoj! Fin katt också!

  Skoj att se att radioprogrammet Ramens störste nemesis Nils läser denna blogg!

 • Ture Björkman – Den talande apan, är också en hit!

 • Sådär låter min kissekatt också.. :]