Lite Manchester United

Norska är det inte ett underbart gulligt språk! Gary Neville har fokus på ballen. Fantastiskt. Från united.no

För övrigt så ska Manchester United ha gjort klart med Tottenhams Dimitar Berbatov. Både Aftonbladet och Expressen rapporterar om det idag. Själv har jag ingen riktig koll på Berbatov men tydligen ska killen vara grymt bra.

Jag hittade en film på YouTube med vad som ska vara hans tio bästa mål. Se och njut, komplett med dåligt mixad E-Type-låt.

  • Okej, Berbatov är enligt mig den bästa forwarden i världen just nu, så jag är sjukt, sjukt nöjd om affären går i lås. Hans första säsong i Tottenham gjorde han sjukt mycket mål och lika många assist. Förstå vilken anfallsarsenal vi har till hösten!

    Med en högerback som dessutom har koll på ballen så kan väl ingenting gå fel?

  • Tja.. appropå ingenting. Du måste börja lyssna på Kaizers Orchestra. Lovar att du kommer att älska dom, norges svar på Kent säger dom i norge. Men dom är bättre enligt min mening! (Kaizers alltså!)