Sarah Palin, McCains vicepresident

Den där andre politikern. Han som inte är Barack Obama och som borde gå i pension har valt sin vicepresident att kandidera tillsammans med. Han chockade och valde en kvinna under femtio (för att kompensera sin skröpliga ålder, precis som Obama valde en vithårig, 65-årig gubbe med comb over-lugg som sin vicepresident).

McCains kandidat till vicepresident heter Sarah Palin och verkar vara en rätt vidrig människa som är mot gayäktenskap, mot abort och livstidsmedlem i National Rifle Association, vapenstollarna som Charlton Heston var ordförande för. Hon ser härligt amerikanskt ”wholesome” ut på sin bild. Jag avskyr henne redan.

Valet går av stapeln den fjärde november.

[poll id=20]

 • Hon tycker tydligen också att det är bra att kreationism och evolutionsläran kan läras ut sida vid sida och miljön verkar inte speciellt viktig för henne.

 • Tyvärr går nog hon och hennes idiotåsikter hem i landet utan själ.

 • När Bush valdes. Då tänkte jag i banorna att amerikanska folket hade tröttnat på demokraterna.

  När Bush valdes om. Då blev jag rätt förtvivlad. Hur kan de här människorna stå ut med en sådan ledare? Hur kan de välja om honom? Sen fick jag dra mig till minnes att en majoritet faktiskt ville få bort honom.

  Om nu Bush den tredje (McCain) blir president… ja, då får jag slita hårt för att hitta på en ursäkt.

  Det är lite som i Danmark. Efter tre omgångar dansk folkeparti har jag helt enkelt tröttnat och börjat köra med att ”det är något ruttet i staten Danmark”.

 • Den kristna högern är vansinnigt stark i USA vilket gör att dessa republikanska stolpskott väljs. Ju mer konservativt desto mer går kristna högern i spinn. Nu tror jag dock att det faktum att Sarah Palins sjuttonåriga dotter är med barn kan göra att en del potentiella republikanska väljare kan komma att rynka på näsan åt det.

  Det vore katastrof om inte Barack Obama vinner detta val. Jag tror faktiskt att han tar hem detta. Valet av Biden som vicepresident kan ha varit ett ruskigt klokt val och kan få konservatister som ser till ålder och hudfärg att ändå välja Obama.

 • yankeboy

  jättesnygg så hon får min röst, definitivt

 • yankeboy > Jo det är ju det som är det viktigaste när det gäller vilka som ska styra världens mäktigaste land…

 • Diz

  Bra Post!
  Det här är inte bara obehagligt utan riktigt läskigt!

 • Diz > Det läskigaste är att McCain och Palin leder undersökningarna!

 • Diz

  Ja, har sett det. Jag funderar därför på att klona mig själv i 3.4miljoner exemplar och sedan se till at fixa Green-Card och rösträtt till samtliga kloner bara för att kunna se till att Palin inte hamnar på Vice-Posten!