WordPress till iPhone och iPod touch

WordPress släpptes för några veckor till iPhone och iPod touch. Ivrigt installerade jag programmet på min iPod men blev riktigt besviken när det visade sig att programmet kraschade varje gång jag försökte skriva ett inlägg. Det visade sig att problemet låg i ”lokala” tecken som å, ä och ö.

Nu har det kommit en uppdatering och problemet ska vara åtgärdat. Om du kan läsa detta inlägg så betyder det faktiskt att Automattic (företaget bakom WordPress) har lyckats eftersom detta inlägg är skrivet på min iPod touch. Jag ska t.o.m. testa att bifoga en bild direkt från iPoden bara för att se att allt funkar som det ska.

  • Trevligt! Jag testade att ladda ner programmet omedelbart när det släpptes, men blev liksom du riktigt besviken på att det ständigt kraschade. Dags att uppdatera med andra ord!

  • Johan > Jag hoppas att det i framtida versioner kommer möjligheten att moderera kommentarer. Just nu går det bara att skriva inlägg med appen.