Lika som bär: Sophie Zelmani & E-Type

Har ni tänkt på hur otroligt lika varandra Sophie Zelmani och E-Type är? De släpper skiva efter skiva som låter precis som den föregående. Fantastiskt.

Zelmanis senaste finns nu ute. Den heter The Ocean and Me och är jättemysig. Precis som allt annat hon gjort.

Jag undrar hur Sophie Zelmani är när hon är arg. Viskar hon högt då?

Man kan tro annat av detta inlägg men jag gillar faktiskt Sophie Zelmani skarpt! E-Type kanske jag inte riktigt är lika stort fan av.

 • E-type är väl fantastisk! 😉

  (jag är ironisk, kanske är bäst att nämna det)

 • Diz

  HAH! Den var rätt rolig björn! Jag fnissade till så högt att jag spillde lite kaffe på mitt skrivbord och nu måste jag alltså ägna hela förmiddagen (de 10 min som återstår av den) åt att städa upp min arbetsplats. För detta kommer jag få löneavdrag eftersom jag är så oproduktiv. Detta kommer med största sannolikhet medföra att min älskade lämnar mig och jag får leva som en ensamvarg. Du kan ge dig fan på att det kommer en faktura på posten! ! Pronto

 • E-tajp, de är en bil!

 • Diz > Man kan sammanfatta det som att E-Type leder till elände tycker jag!

  Tove > Det är ju helt galet! Undrar om någon vågat säga det till honom?

 • Diz

  Björn: Det är onekligen så att han leder till problem! Titta bara på rubrikerna idag angående MAX reklamen!? Hade e-type givit fan i att göra ”This is the Way” från början så hade vi aldrig haft detta problem!