Ny månad med nya tag

Gårdagen var händelserik. Jag började mina studier och gick klockan tio till Universitetet som sprudlade av liv, rörelse och nya studenter. I en fullsatt hörsal hade min kurs genomgång och fick höra vad som skulle gälla för våra framtida studier. Det kändes som ett bra första möte och jag känner mig rätt peppad på pluggande!

Efter den två timmar långa genomgången träffade jag Ylva, som bor hos oss en vecka och som också började sitt program igår. Vi tog en lunch i Forum-huset innan jag slängde mig iväg till stan. Målet var Telia-butiken och skälet var ett iPhone-inköp. Efter en halvtimmes köande var jag ägare till en svart 16 GB iPhone 3G. Dock hade jag bråttom då jag hade tid på Blodcentralen för att ge plasma. Cirka fem minuter försenad kunde jag slå mig ner och bli tappad, samtidigt som jag tog igen mig och lyssnade på ljudbok.


Den nya skönheten.

Efter plasmagivningen åkte jag tillbaka till stan, köpte lite skolsaker och begav mig hem. Jag blev inte kvar hemma speciellt länge, synkade min iPhone och fixade lite inställningar innan jag gav mig iväg till Universitetet igen. Denna gång var det redaktionsmöte för skoltidningen Lösnummer som gällde och i en och en halv timme gick vi igenom det nya numret. Jag låg väldigt lågt och satt mest med för att ”komma in” i allt vad som gäller med skoltidningen.

Som Manchester United-fan var gårdagen mycket spännande också. Igår var sista dagen för övergångar och sista chansen att få Dimitar Berbatov att gå över till Manchester United. Gårdagens skräck blev när Manchester City helt plötsligt fick nya ägare med massa pengar som lade ett bud på Berbatov. Det budet hade tydligen Tottenham tackat ja till. Tack och lov så blev det dock inte så att han gick till konkurrenterna City utan istället hamnade hos den röda storebrodern. Manchester City snodde istället åt sig Robinho framför näsan på Chelsea. Verkligen en händelsrik dag!

Idag blir det lite lugnare med inhandlande skolböcker och lite läsning av dessa. Sen kommer jag med stor sannolikhet pilla en hel del på min iPhone. Inköpet av denna innebär att jag kommer sälja min iPod touch. Är du intresserad och vill lägga ett bud så är det bara att lämna en kommentar eller mejla mig. Jag ska försöka få ut en annons på Blocket eller en auktion på Tradera idag.

Tillägg: Nu är touchen såld. Det blev Petter som blev den lycklige nye ägaren av den lilla vackra tingesten!

 • Mikael

  Hur mkt ska du ha för din touch? Är priset rätt är jag intresserad.

 • Tjenare! Fint med iPhone, och nästan ännu finare med Berbatov 😛 Vad tänkte du sälja din touch för, jag är möjligen intresserad nämligen. Är det 16gb-versionen?

 • Nämen grattis till din nya leksak! Ropar du ”Äntligen!” nu?

 • Grattis till skönheten 😀

 • Mikael & Petter > Jag har tänkt mig 1900 kronor för den. Då är det alltså en 16 GB touch i mycket fint skick med originalkartong samt en grön Apple iPod socka inkluderad. Mjukvaran är 2.0. Mejla mig på bjorn [at] bjornolsson . se om ni är intresserad! En person har redan hört av sig men har inte sagt än att han vill ha den så den är fortfarande tillgänglig!

  Janne > Jajemen! Hela min uppenbarelse utstrålar ”Äntligen!”.

  Patrik > Tackar. Jag är lycklig, så lycklig!

 • iphones låda – en begravningsentreprenörs våta dröm 😛

 • Pingback: Sammanfattning av 2008 | MONO | www.bjornolsson.se()