Unleash the fury… of Christian Bale!

Christian Bale

Jag gillar Christian Bale skarpt. Han är verkligen en briljant skådis och när man ser en Bale-film kan man vara säker på att man får se kvalitet. Den nya serien Terminator-filmer med Christian Bale i huvudrollen som John Connor ser jag verkligen framemot. Trots att jag är ett stort fan av Christian Bale är det svårt att blunda för att killen inte verkar vara helt i balans. Först rapporteras att han misshandlat sin mor och sin syster, sedan kommer det uppgifter om att han fått ett utbrott på en kameraman på nya Terminator-filmen. Ljudbevis finns också. Lyssna på utbrottet som där t.o.m. Yngwie Malmsteen ligger i lä:

 • Joakim

  Tänkte du med arslet när du skrev ”serien”? Det är en film, Terminator Salvation. Bale får misshandla och skrika på hur mkt personer som helst för mig, sålänge han leverar perfektionism i sitt skådespeleri på bioduken så är jag helnöjd…

  http://www.imdb.com/title/tt0438488/

 • Joakim > Först och främst tänker jag påpeka att din ton suger! Kamma till dig, ta en tröstrunk och gråt ut lite innan du postar kommentarer i bloggar nästa gång.

  För det andra har jag för mig att det pratats om tre nya Terminator-filmer. Visserligen kanske det inte stämmer, men det var med dessa i åtanke jag syftade på en serie filmer.

 • Pär

  Haha, underbart!

  ”You want me to trash your fucking lights? So why you fucking trashing my scene?”

  ”No I don’t need any fucking walking. He needs to stop walking. I ain’t the one walking!”

 • Tove

  Jag blir så aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrgggggg!!!!!!!!!!!

 • Pingback: Bale säger förlåt. “Oh Gooooood!” | MONO | www.bjornolsson.se()

 • Gabbe

  Yngwie är ett litet lam i jämförelse… =D