Blogg i grön skrud

Grönt är skönt!

Det har hänt en del kanske ni ser? Då min blogg stått stilla ett bra tag tyckte jag att en vitamininjektion var precis vad som behövdes i form av nytt utseende. Nu är min blogg väldigt grön och pryds (nåja) av en illustration av mig. Temat är baserat på WordPress ”ur-tema” Kubrick men kraftigt modifierat med andra färger och fler spalter och platser för widgets.

Förutom att bloggen fått nytt utseende så byter den namn. Bort med MONO och in med… Tja, typ Björns blogg. Eller Björn Olssons blogg. Eller vad man nu vill kalla den för. Jag har också bytt adress så att bloggen ligger direkt under domänen bjornolsson.se och inte i en underkatalog som tidigare. Dessutom har inläggsadresserna bytt adresser till lite mer logiska och snyggare adresser än ”?p=1234”. Alla länkningar flyttas till de nya adresserna, så går man in på en gammal länk kommer man till nya adressen.

Nu kommer säkert bloggen skifta lite smått i olika utseenden och funktioner under den närmsta tiden då det alltid finns mer pillande att ta tag i. Upptäcker ni något helt galet fel så hör av er!

Till sist vill jag tacka Patrik för hans hjälp när jag stött på PHP-problem. Stort, stort tack! Tack också till GöranWebbstugan där min blogg ligger för snabb support!

 • Riktigt snygg design!

 • Oj! Ja jäklar, här kan man snacka om en helrenovering! Bra jobbat!

 • Din blogg är väldigt… grön!

  Imorgon vinner United ligan, yes they do!

 • Madde & Janne > Tackar, jag känner mig riktigt nöjd med nya designen. Det behövdes verkligen och framförallt för att ge mig som bloggare en nytändning. Nu kommer det förhoppningsvis komma inlägg i tätare intervaller från mig!

  Petter > Jag förstår inte hur du kan tycka min blogg är grön. Det låter ju helt absurt! Grön!? United + Ligan = Sant. Inte en chans att dom tappar detta nu!

 • Tätare intervaller ses fram emot … och din blogg är väldigt grön … borde den inte vara röd med tanke på ditt favoritlag?

 • Janne > Det är svårt med rött designmässigt. Ofta blir färgerna lite för ”tunga” tycker jag och om man ljusar upp rött blir det istället rosa. Grönt kändes fräsht och luftigt!

 • Du har helt rätt. Dessutom heter ju uttrycket ”Grönt är skönt”.