Mallig på Mallis

En stor del av dagen har gått åt att sitta och slita med att få bloggen att se likadan ut i Internet Explorer som i alla andra browser. Ett Lösnummer-möte och träff på skolan har också klämts in. Vad som dock är dagens höjdare är att jag och Tove har bokat resa. I slutet av augusti åker vi två till Alcúdia, Mallorca där vi ska bo på fyrstjärnigt hotell direkt vid havet i en veckas tid. Eftersom vi båda ska jobba och slita i sommar känns det som det kan bli en lysande avslutning på ledigheten innan vi återgår till vårt pluggande igen.

I detta hotell, direkt vid stranden, kommer vi bo. Förövrigt tror jag inte alls att bildens nivåer är fixad i Photoshop. Jag utgår stenhårt från att vattnet verkligen är så blått.
I detta hotell, direkt vid stranden, kommer vi bo. Förövrigt tror jag inte alls att bildens nivåer är fixad i Photoshop. Jag utgår stenhårt från att vattnet verkligen är så blått.

Dessutom fick vi resan billigt då vi satt som hökar vid varsin dator under Vings ”Happy Hour”. En annan höjdare är att vi inte behöver ta oss till Stockholm och Arlanda utan helt bekvämt flyger från Örebro på eftermiddagen.

Så, om exakt tre månader, 18 augusti, bär det av utomlands. Det ska bli alldeles underbart.

 • Tove

  Men shit, du är ju ALLTID mallig, det behöver du inte åka till Mallorca för att bli 🙁

 • Tove > Men förstå vad extremt mallig jag kommer vara på Mallis då! Jag kommer gå med näsan så högt i vädret att mina näsborrar blir solbrända!

 • Fredrik

  Klart trevligt läge för hotellet! Jag tror inte heller på att bilden skulle vara ”Photoshoppad”, det vore ju fult av resebolaget 😉 Får se vad man kan klämma in för resa i år mellan studier och sommararbete men något skall det bli.

 • Fredrik > Man har ju inte precis den fetaste budgeten som student, men det är ju skönt om man kan ta sig någonstans, absolut.

 • Lyckades du med konststycket att få sidan att se bra ut i Explorer? Det där skitprogrammet driver mig till vansinne.

 • Janne > Jag löste problemet så det såg ok ut i Explorer 7 och uppåt med ett separat stylesheet för IE. Däremot så är Explorer 6 en enda ”big bag of hurt” och det slutade med att de som surfar in med sexan eller lägre får ett meddelande som uppmanar dem att byta.

  Jag avskyr, AVSKYR Internet Explorer!