Zlatan är skyttekung

Zlatan jublar efter ett av sina mål som gav honom skytteligatiteln.
Zlatan jublar efter ett av sina mål som gav honom skytteligatiteln.

Mitt förhållande till Zlatan Ibrahimović har, förutom att det varit ensidigt, varit lite upp och ner. Jag har tyckt Zlatan varit helt underbar för att sedan tycka han betett sig som en unge, som när han tjurade över att han blev hemskickad från ett landslagsläger. De senaste åren har vårt förhållande varit mycket bra dock. Zlatan verkar ha mognat som person och som spelare har han varit helt fantastisk. Idag vann han italienska skytteligan som första svensk sedan 1955. Det är 54 år sedan en annan svensk plockade hem den titeln! Givetvis var det Gunnar Nordahl vilket måste vara (sorry Zlarre) den bäste svensk som någonsin spelat i italienska ligan.

Zlatans prestation är helt fantastisk och en mer självklar vinnare till guldbollen känns svårt att hitta. Stort grattis Zlatan och jag hoppas vi fortsätter ha detta stabila förhållande vi nu byggt upp under åren!

 • Och du såg målet som gjorde honom till skyttekung? Bara Zlatan gör det så, bara Zlatan.

 • Petter > Ja jag såg! Som sagt, bara Zlatan!

 • Pingback: Zlatan är skyttekung | Zlatan Ibrahimovic Fansite()

  • Rita

   Har aldrig förstått storheten i Zlatan
   det fjantas hela tiden runt honom på planen uppträder han hemskt,finns andra än han
   som är bättre

   • Visst finns det spelare som är bättre och hans attityd kan ibland ifrågasättas. Men visst är det stort att han som första svensk på 54 år vinner skytteligan i Serie A. Det går det liksom inte att komma ifrån.