Trailern till The Book of Eli ser fantastisk ut!

Porr.
Porr.

Jag tror bestämt att jag nämnt tidigare att jag är förtjust i postapokalyptiska filmer. Nu vore inte denna blogg min om det inte innebar att jag fick älta och upprepa mig, så here goes again: Jag älskar postapokalyptiska filmer! Det har kommit en trailer till The Book of Eli som får min överläpp att fuktas av svett och darra lite lätt av upphetsning! Det ser helt enkelt ut som porr förr postapokalysmfantasten (säg det fem gånger snabbt i rad, I dare you).

Allt är sönderbombat, skitigt och eländigt och Denzel Washington har kantiga solglasögon och inte rakat sig på ett tag. Det ser helt enkelt ut som det ska, fantastiskt med andra ord! Det påminner visuellt en del om Fallout 3 som jag spelat som en galning och signaturen Roger N. satte ihop ett bildkollage för jämförelse och skickade in till spelsajten Kotaku.

En viss likhet kan skönjas.
En viss likhet kan skönjas.

The Book of Eli har världspremiär den femtonde januari 2010, vilket också råkar vara min 29-årsdag, och ser grymt cool ut. Trailern kan man givetvis se i HD-upplösning hos världens bästa fruktföretag, Apple.

Lite mer porr.
Lite mer porr.

Kolla in trailern här och skriv sedan en kommentar där du är lika lyrisk över trailern!

 • Fredrik

  Jag är sannerligen lika lyrisk som dig över trailern, den har gått ett par gånger på repeat i HD-upplösning till datorn. Om man bara kunde skaffa sig ett nytt PS3 så även jag äntligen kan köra igenom Fallout 3…

  • Ja du måste ju spela Fallout 3 om du är förtjust i postapokalysm! Helt fantastiska miljöer och stämningar.

 • Inte lyrisk, men det ser väldigt lovande ut. Problemet är bara att jag ibland har lite svårt för Denzel. Men, han är ju en bra skådis, så det kanske funkar.

  • Jag tycker nog varken bu eller bä om Denzel. Men med sådana coola miljöer som vi ser i trailern spelar det nästan ingen roll om han suger eller är grym, jag kommer nog älska det ändå!

 • Ruggiga miljöer! Det är väl The Road som kommer upp i samma dregel-nivå kanske. Ser fram emot båda! =P

  • Jag känner faktiskt lite mer pepp över The Book of Eli än The Road efter att ha sett den här trailern. Men visst lockar The Road ruskigt mycket också!

 • anton

  Glöm nu bara inte att det är männen bakom ”From Hell” som enligt mig var 2001 (tror den kom då) största SUCK 🙂

  Men jag tycker som dig Björn, GULD!

 • Joshua

  gillar du genren så kolla på en ”ofärdig” spel som kommer snart 🙂

  http://www.fallenearth.com/ vet inte om du är inne i mmorpg… men denna är nog gjort för dig