Vilket ska bli LucasArts nästa Special Edition?

Underbart sköna spelet Day of the Tentacle ser jag gärna som LucasArts nästa Special Edition-spel.
Underbart sköna spelet Day of the Tentacle ser jag gärna som LucasArts nästa Special Edition-spel.

Jag har ju tidigare skrivit om att första Monkey Island kommit i en Special Edition och dessutom släppts till iPhone. Igår slängde jag ut frågan på Twitter (du följer väl mig på Twitter?) om vilket spel vi helst vill se i en Special Edition-version efter Monkey Island. Jag antar att Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge redan planeras att släppas i Special Edition och det känns som det naturliga valet att önska sig nu efter att första spelet släppts.

Det kom in några få svar så nu bollar jag vidare frågan här i form av en omröstning. Vilket spel, undantaget Monkey Island 2 (och dess uppföljare), vill du alltså helst se släppt som en Special Edition? Rösta nedan och motivera gärna i kommentarsfältet!

[poll id=27]

 • Hörru! Kolla in den här filmen!!! 😀 http://www.slashfilm.com/2008/12/23/9-movie-trailer/

  • Mmm, jag har sett den trailern. Det ser riktigt, riktigt bra ut! Hoppas det blir riktigt mörkt och eländigt också. Tim Burtons filmer har en tendens att ”fega ur” och inte bli så mörka som de blir.

 • Fredrik

  Lade min röst på Day of the tentacle. Lucasarts har gett oss en hel del peka-och-klicka-spel med minst sagt obskyra kombinationer av föremål och användningsområde men inga andra slår tentakeln, blandad med en underbar humor skulle jag gärna se en ny Special Editon av spelet.

 • anton

  Jag vill så gärna se Zack McCracken före något annat av spelen, just för att man kunde härja så sjukt mycket. Zack var min första ”open world/sandlåde”upplevelse 🙂

 • Tja! Vad kul med fler som gillar gamla peka-och-klicka-spel! Jag känner tyvärr inte så många andra fans. Jag försöker förresten starta upp ett community för fans av dessa äventyrsspel och du kanske skulle vara intresserad av att hjälpa till? 🙂

  http://adventuregaming.ning.com

  Som du ser så är stället alldeles nyöppnat så jag är tacksam för all hjälp jag kan få. Tack på förhand!