Google Wave är tydligen fantastiskt

Google WaveOm e-mail uppfanns idag skulle det se ut som Google Wave. Så säger i alla fall Lars Rasmussen, mannen bakom Googles senaste storsatsning: Google Wave. Tack och lov att e-mail inte uppfanns idag känner jag rent spontant då Google Wave är rörigt och svårt att hitta ett bra användningsområde för. Trots det är tjänsten otroligt hypad och hyllad. Jag tycker mest det känns lite som ett ”glorified” diskussionsforum. Dock är jag helt Googleifierad i mitt liv och det kommer säkert bli så i framtiden att även Google Wave kommer bli en stor del av mitt liv. Bara nu Google lyckas få till tjänsten, få den stabilare och hitta ett riktigt starkt användningsområde för den.

Nu har jag som Google Wave-användare får åtta stycken nomineringar till inbjudan att dela ut. Om du vill testa Google Wave kommentera detta inlägg och motivera varför just du ska ha Google Wave.

Kolla gärna in Googles presentation av Google Wave:

 • Hmm well jag är nog lite halvskeptisk till Google Wave med av det jag läst och sett.. men well en invite skulle inte skada så man kan få bilda sig en egen uppfattning 🙂

 • Peder

  Ja men du, det är klart jag vill testa. Ny teknik och nya idéer vill man ju främja. 🙂

 • Finns ju massor användningsområden – jag ser den som en klar tillgång i e-lärande, projektarbet m.m. Vi använder den redan nu i företaget på 2 pers, trots dess brister och buggar. Inget i Wave är väl revolutionerande i sig, det är kombinationen som gör det bra.

 • Dan Schelvander

  Oj, sen jag såg demon om Wave har jag sett fram emot att testa den!
  Just kombinationen av en massa olika kommunikationsmedia är häftig.
  Play back-funktionen verkar läcker.

 • Fredrik

  Då jag av en eller annan anledning blivit en informell teknisk support tillika svarsmaskin bland omgivning gällande IT, data, spel etc så måste jag hålla mig á jour. Dock har jag missat att hoppa på Wave-tåget varpå jag behöver en invite, jag har inte råd att loose face bland vänner och bekanta. Dessutom är jag hip och blandar mellan svenska och engelska, trez chic.

 • Ni har alla blivit nominerad till inbjudan nu! Enjoy!

 • Jag borde ha en invite eftersom jag faktiskt har några minuter till om dagen som jag skulle kunna spendera framför datorn. Dessutom känns chansen att vara en (nåja) early adopter het. Och chansen att faktiskt bli en early discarder!

  Så nu vågar du inget annat än att ge mig en invit!

  • Nu har jag lagt till dig på listan också. Bara att hålla tummarna för att Google rappar på!

 • Fredrik

  Man tackar så mycket Björn! Skall bli intressant att se huruvida detta är det bästa som hänt sedan rostat bröd 😀

 • Jag är nyfiken! Har du en invite kvar?

 • Jan-Inge

  Hej!
  Nyfiken som man är, det vore väldigt kul att testa.
  Några invites kvar?

  • Fick åtta nya invites. Lägger till dig på listan genast!

 • Björnmeister!
  Jag pluggar för att bli projektledare och stålman och har fått höra att Google Wave kommer att ändra sättet man arbetar inom projekt och enligt en site på das internet ska vågen även ändra hela internet. Det låter ju det! Om någon så bör en annan få en invite så att världsförändringarna inte undgår en blivande världsförändrare!
  /Nils Engvall

 • Nu har jag slut på invites!

 • Gabbe

  Bra att du har slut, jag vill inte ha! =P Tacka vet ja röksignaler…det är grejor det!!!!

  • Gabbe, visst är det väl så att det var bättre förr 😉

 • Och DÄR fick jag åtta nya invites. Bara att fortsätta önska sig invites av mig med andra ord 🙂

 • Du är rena invite-langaren, Björn. Första gången är alltid gratis, eller hur är det nu igen?

 • Fredrik

  Hej Björn, jag tar hemskt gärna emot en invite om du har någon kvar!

  • Invite är skickad 🙂

 • Om du fortfarande sitter på någon extra invite tar jag gärna emot en. Som Fredrik skrev, man måste hålla sig á jour!

  • Tyvärr har jag slut på invites.

   • Nu fick jag ett gäng nya. Skickar genast en invite!

 • haha, det här inlägget är ju jätteroligt i retrospekt! Jag citerar:

  ”det kommer säkert bli så i framtiden att även Google Wave kommer bli en stor del av mitt liv”

  Jomenvisst 🙂

  • Menar du att du att du inte använder Wave längre? Jag använder det varenda dag! Det är lite ensamt, men hey, jag överlever!