Something, Something, Something, Darkside

Luke Skywalker har lagt på sig några trivselkilon.
Luke Skywalker har lagt på sig några trivselkilon.

För några år sedan kom det en Family Guy-version av den första Star Wars-filmen A New Hope. Det var en riktigt bra hyllning/tolkning som hette Blue Harvest. Peter var Han Solo, Chris Luke Skywalker, Stewie var givetvis Darth Vader och Lois fick porträttera Leia. Nu kommer uppföljaren till Blue Harvest och den har fått det fantasifulla namnet Something, Something, Something Darkside. Min favorit i Star Wars-trilogin (för det är en trilogi, glöm de eländiga nya filmerna. Bara glöm dem!) är just den andra filmen, The Empire Strikes Back. Därför är det en mild pepp jag känner inför Something Something Something Darkside. Det kommer säkerligen bli en härlig drift med The Empire Strikes Back.

Trailern till Something, Something, Something, Darkside finns att se hos Apple.

  • Family Guy är awesome och det där låter ju helt klart som något som kommer att bli lattjo.

  • Har fortfarande inte sett den första filmen, men ska helt klart kolla in både den och den nya. Family Guy är grymt! =P

  • Dröjer dock tills nästa år innan den kommer (16/5/2010) och avsnittet som kommer efteråt är 3:e StarWars. (We Have A Bad Feeling About This ) Ser verkligen fram emot det. Även fast jag tycker att Family Guy har tappat enormt mycket dom senare säsongerna och jag tycker att American Dad är bra mycket bättre.

  • Ett klart köp när man får möjligheten. Älskar både Family Guy och Star Wars.

  • Alexander

    Jag vette fan ifall jag hade gått så långt och kallat det för en ”hyllning”. Såg det mer som en parodi/spoof.