Bioshock 2

I Bioshock 2 får man än en gång stifta bekantskap med Little Sisters.

Mass Effect 2 är inte den enda speluppföljaren jag känner stort sug efter som släpps nu i dagarna. Den nionde februari (det är väldigt snart!) släpps nämligen Bioshock 2 och det spelet känner jag sjukt stort sug efter. Jag har tidigare skrivit om Bioshock 2 och det finns inte så mycket mer att tillägga om min pepp inför spelet.

Så varför detta blogginlägg? Jo, nu har det släppts en ”launch trailer” till spelet vilket gör att min puls ökar lite mer. Ta en titt!

http://www.youtube.com/watch?v=vYP0uJpNjVc

Så, den nionde februari är alltså datumet som gäller. Det kommer även en specialutgåva av spelet som ser riktigt lockande ut och bland annat innehåller en vinylplatta! Frågan är om jag kommer slå till på specialutgåvan med hela fadderullan eller om det blir den lite enklare ”Rapture Edition” som bara innehåller boken utöver spelet.

Bioshock 2 - Special Edition

[poll id=29]

 • Ser fantastiskt ut!

 • Fredrik

  Jag kan stoltsera med inte en enda trailer sedd eller preview läst, jag vill vara neutral när jag sätter mig ned med denna efterlängtade uppföljare.

  • Imponerande att du kan hålla dig! Själv har jag dammsugit nätet på artiklar, trailers och recensioner. Nu är dessutom fetingutgåvan beställd så snart får jag besöka Rapture igen!

   • Fredrik

    Jasså det landade till slut på feting-utgåvan? Själv lirar man den vanliga Svensson-utgåvan, en fattig student har inte den extra pengen till sköna LP-utgåvor men den ser onekligen läcker ut. Återkom gärna med intryck 🙂

    • Jag har jobbat så mycket på sistone att jag kände att jag kunde unna mig fetingutgåvan. Förhoppningsvis kommer den imorgon 🙂

 • Jag värkar nog vara den enda av 13 åriga flickor som vill ha spelet. Aja, det ser för kul ut. Har spelat igenom ettan och vill veta vad som händer sedan. Little Sisterna i första spelet tyckte jag dock mer om än dessa i tvåan. Jag vet inte varför, men det är som om att de ska sätta på dem så mycket rosetter och så. Men dessa vinner såklart mitt hjärta också. Tummen upp för att Bioshock ens blivit skapat! 🙂