Årets Lösnummer-bild

Lösnummer, Örebros eminenta studenttidning, ska utse Årets bild för läsåret 09/10 och varje fotograf får delta med en bild som denne fotat till Lösnummer. Själv sitter jag och försöker välja ut min favorit som jag ska deltaga med men har lite problem att bestämma mig. Vilken av följande bilder tycker ni läsare att jag ska tävla med? Vilken är en vinnarbild?

Klicka på bilderna för förstoring.

1. Emma Engdahl
2. Ofelia Namazova
3. Sjukhuset

[poll id=30]

  • Om jag får vara ärlig så tycker jag Engdahl bilden är alldeles för alldaglig och tråkig. Det känns inte alls särskilt spännande. Tävla INTE med den.

    Sjukhuset har ju en fantastisk komposition och har häftiga färger medan Ofelia är lite sådär smårolig 🙂

    Kör på Sjukhuset. Det är ju trots allt en jättebra Kent-låt också!

  • Pingback: Är min bild årets Lösnummer-bild? « Björns blogg – www.bjornolsson.se()